Key Account Manager

Key Account Manager

Schibsted Media Group on Norjassa perustettu, 20 maassa toimiva kansainvälinen mediayhtiö, jossa työskentelee tällä hetkellä noin 7 000 huippuammattilaista. Suomessa Schibsted tunnetaan paremmin vuonna 2009 startanneesta Tori.fi-kauppapaikasta. Torin huikea kasvutarina on alalla niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin noteerattu. Palvelu tavoittaa tällä hetkellä yli 2,1 miljoonaa kuluttajaa kuukaudessa.

 

Torin vahva kasvu jatkuu. Haemme lisää voimaa energiseen myyntitiimimme, jotta jatkuvasti kasvava mainostajien joukko saa ensiluokkaista palvelua nyt ja tulevaisuudessa.

Oletko sinä seuraava Torin KEY ACCOUNT MANAGER?

 

Tori työpaikkana sopii uteliaalle ja voittajahenkiselle joukkuepelaajalle, joka on laillamme innostunut missiostamme nostaa Tori Suomen halutuimmaksi digitaalisen median kumppaniksi. Torin itseohjautuvan työskentelymallin mukaan saat tehdä työsi omalla persoonallisella tavallaan yhteisiä tavoitteita tukien.

Meitä kuvastaa se, että haluamme oppia koko ajan lisää. Olemme kunnianhimoisia, mutta osaamme iloita myös muiden onnistumisista. Yksi näyttö siitä on viime vuonna kollegamme Kennet Jokisalon valinta koko Schibsted Media Groupin vuoden myyjäksi. Tiimimme on vuosi toisensa jälkeen saavuttanut konsernin asettamat kunnianhimoiset ja mahdottomat kasvutavoitteet, koska emme ole tyytyneet media-alan normiin, vaan rakentaneet sinnikkäästi ja avoimin mielin uudenlaista tapaa myydä ja luoda asiakaskokemusta.

Key Account Manager -roolissa vastaat ja kehität nimettyjä mainostaja-asiakkuuksia yhdessä muun myyntitiimin kanssa. Tehtävänkuvasi ja roolisi kehittyy koko ajan oman kehittymisesi mukaan. Tärkeimpänä tehtävänäsi on tarjota Torin display-, data- ja ohjelmallisen mainonnan ratkaisuja sekä olemassa oleville että uusille mainostaja-asiakkaille.

Toivomme, että

  • sinulla on aiempaa työkokemusta media-alalta sekä hyvät verkostot mainostaja-asiakkaiden ja mediatoimistojen päättäjiin
  • olet intohimoinen ja innostava kaupantekijä ja asiakkuudenhoitaja
  • olet itseohjautuva työskentelijä, joka sitoutuu tiimin tavoitteisiin
  • olet utelias, ulospäinsuuntautunut ja halukas oppimaan uutta
  • ymmärrät tämän päivän digitaalisen mainonnan markkinan ja lainalaisuudet
  • ohjelmallinen ostaminen ja data herättää sinussa enemmän mielenkiintoa kuin kammotusta

 

 

Kiinnostuitko? Hauatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä, Paul Arpikari, Head of Direct Sales, puh. 041 438 2545 arkisin klo 16-17 tai sähköpostitse.

 

Näin haet Toriin töihin!

Hae tehtävää 30.10.2017 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi rekrytointi-osoitteeseen. Kerro hakemuksessasi miksi juuri sinä olisit paras valinta Torin uudeksi myynnin tekijäksi. Lisääthän mukaan myös palkkatoiveesi. Älä jää odottelemaan hakemuksesi kanssa, sillä edistämme hakua jo hakuaikana.

Kompensaatiosi tulee muodostumaan kiinteän palkan, suoritepalkkion ja tiimionnistumiseen nojaavan bonusmallin yhdistelmästä. Näiden lisäksi meillä on tarjota sinulle joukko muita soveltuvia metkuja ja metodeja – Torissa ihmisistä pidetään huolta! Saat loistavan mahdollisuuden rakentaa omaa uraasi media-alan näköalapaikalla.

Täältä vielä muutama vinkki työnhakuun! 

 

Lue myös torilaisten blogauksia yrityskulttuuristamme!

 

Kuka luo yrityskulttuurin?

Uskomme mahdottomiin #teamtakeover

Onnistuneen rekrytoinnin resepti

Itsensä johtaminen lähtee itsensä tuntemisesta

Mitä löytyy menestyksen takaa?