Tori.fi on Suomen vilkkain C2C-kauppapaikka ja kasvussa koko ajan.

Asiakastieto tavoittaa puolet suomalaisista Torin kautta

Tietouden lisääminen lähtökohtana yhteistyölle – Suomen Asiakastieto Oy hyödyntää Torin laajaa käyttäjäkuntaa

Suomalaiset havahtuvat toimimaan vasta, kun vahinko on jo tapahtunut. Moni kuluttaja ei tiedä mitä harmia voi koitua, kun henkilötiedot päätyvät vääriin käsiin. Asiakastiedon tavoitteena on lisätä suomalaisten kuluttajien tietoutta henkilötietojen väärinkäyttöön liittyen ja identiteettivarkauksien ennaltaehkäisemiseksi Torin laajan käyttäjäkunnan avulla.

Tori tavoittaa puolet suomalaisista

Luottotietojen kanssa ei voi olla liian varovainen, joten tietouden lisääminen omien luottotietojen suojaamisesta ja hallinnoinnista on tärkeää. Yhteistyö Torin kanssa auttaa Asiakastietoa tavoittamaan suuren osan suomalaisista kuluttajista. Toukokuussa Torissa vieraili 2,7 miljoonaa uniikkia käyttäjää, mikä vastaa puolta Suomen väkiluvusta. Tori on media, jonka kautta hankintoja tekevät kuluttajat voidaan tavoittaa juuri oikealla hetkellä.

Torin käyttäjäkunta on läpileikkaus Suomen kansasta, joten kuluttajien tarpeet ja halut ovat hyvin erilaisia. Asiakastiedon display-mainonnan tavoitteena Torissa on herättää kuluttajan mielenkiinto henkilö- ja luottotietojen käsittelyn tärkeydestä ja ohjata kuluttaja bannerin kautta Asiakastiedon sivuille. Tärkeimpinä mittareina kampanjoiden vaikuttavuudelle ovat näkyvyys ja klikkaukset.

‘’Mainonta Torissa on toiminut hyvin ja olemme onnistuneet kasvattamaan bränditietoisuutta sekä lisäämään kuluttajien tietoutta palveluistamme. Markkinointiviestimme on saavuttanut tavoitellun kohderyhmän ja liikenne sivustollamme on kasvanut’,’ kertoo Asiakastiedon digitaalisen markkinoinnin päällikkö Heikki Ruponen.

Avoimuus on hyvän yhteistyön perusta

Tori on kehittynyt palveluna viime vuosien aikana huimasti. Tuote on muuttunut mikä on vaatinut aktiivista kommunikointia ja läheistä yhteistyötä Asiakastiedon kanssa. Yhteistyön aikana olemme kokeilleet useita eri mainosformaatteja ja kampanjoita. Pitkäjänteinen ja luotettava yhteistyö on ollut avainasemassa muuttuvan mediakentän ja kulutuskäyttäytymisen murroksessa.

‘’Vaikka Tori on muuttunut palveluna, olemme aina löytäneet sopivan markkinointiratkaisun siihen hetkeen. Torin asiakaslähtöinen ja proaktiivinen ote yhteistyöhön on auttanut Asiakastietoa löytämään sopivat ratkaisut tavoitteiden saavuttamiseksi’’, luonnehtii Heikki Ruponen yhteistyötä.

‘’Yhteistyö Asiakastiedon kanssa on ollut luontevaa alusta lähtien. Avoin kommunikaatio strategisista tavoitteista on ollut menestyksekkään yhteistyön resepti, joka on mahdollistanut oikeiden ratkaisujen löytymisen. On ollut hienoa olla osa tätä yhteistyötä!’’ summaa yhteistyötä asiakkuudesta vastaava Torin Jessica Eklöf.

Lisätietoja:
Jessica Eklöf
jessicae@tori.fi
0407518841