Anna kaikille hyvä lahja.

Joululahjaksi käytettyä?

Anna kaikille hyvä lahja.

Joulukin voi olla ympäristöteko. Mitä jos hankkisit tänä jouluna osan tai kaikki lahjoista käytettynä? Torin kyselyn mukaan 95% vastaajista vastaanottaisi käytetyn lahjan ja 86% harkitsee käytetyn lahjan antamista. Vastuullisuuden painoarvo kuluttajien ostopäätöksissä on kasvanut viime vuodet kovaa vauhtia. Kyselyyn vastanneet nimesivätkin tärkeimmäksi motivaatiotekijäksi käytetyn lahjan antamisen tai vastaanottamiseen ekologisuuden.

Joulunodotuksen ajan jaamme vinkkejä ja ideoita käytettyihin joululahjoihin. Pysy kuulolla, sillä arvomme myös joka viikko Instagramissa yhteistyökumppaneiden kanssa joululahjoja! Tällä viikolla arvonnassa on 300 euron lahjakortti Vepsäläisen Design Outletiin.

Lahjaidea: Designtuotteet kotiin
Laadukkaat ja ajattomat kodintavarat ovat erinomaisia joululahjoja, jotka ilahduttavat pitkään. Huonekalujen lisäksi löydät Torista esimerkiksi käytettyä sisustustavaraa ja valaisimia edullisemmin ja ekologisemmin. Laatutuotteet kestävät käyttöä omistajalta toiselle ja ilahduttavat lahjana! Torissa klassikkobrändit, kuten Artek ja Muurame ovat jatkuvasti sisustus- ja huonekaluosaston etsityimpien joukossa.

Torista löydät myös Vepsäläisen myymälöiden mallikappaleet edullisimmilla hinnoilla. Vepsäläinen Oy on suomalainen huonekalu- ja sisustusmyymäläketju, jolle design on kestävyyslaji ja jonka tuotteet on tarkoitettu kestämään aikaa, käyttöä ja katseita. Ketjuun kuuluu yli kaksikymmentä myymälää. Tutustu Vepsäläisen Design Outletin valikoimaan täällä!

Yhteistyössä Vepsäläisen kanssa arvomme 300 euron lahjakortin Design Outletiin. Osallistu jouluarvontaan Torin Instagramissa ja voit voittaa lahjakortin itsellesi tai lahjaksi!

Osallistu jouluarvontaan täällä!