Rekrytointi

Haluatko olla osa huikeaa joukkoamme?

Tori jatkaa kasvuaan ja palkkaa tänäkin vuonna useita uusia osaajia innovatiiviseen tiimiinsä. Meillä työskentelee yli 50 huippuosaajaa muun muassa palvelunkehityksessä, asiakaspalvelussa, markkinoinnissa ja myynnissä Keskuskadun toimistossamme, historiaa henkivässä Eliel Saarisen suunnittelemassa talossa.

Oletko sinä Torin seuraava?

Ad Tech Developer

Android Software Engineer

iOS Software Engineer

Jr. Software Engineer

Sr. Test Engineer

UI/UX Designer

Head of Sales Team, Advertising Business

Tori.fi avoimet työpaikat löydät myös Torin LinkedIn-profiilista. Mikäli meillä ei juuri nyt ole avoinna sinulle sopivaa tehtävää, voit myös kertoa meille itsestäsi avoimella hakemuksella ja lähettää sen rekrytointi-sähköpostiimme (rekrytointi at tori.fi).

 

Torin arvot

Suoraselkäisyys ja läpinäkyvyys

Luottamus

Usko mahdottomaan

Oikea asenne

Yhdessä tekeminen

Erilaisuuden arvostaminen

Torin yrityskulttuuri

Tori.fi:n huikea kasvutarina on alalla kansainvälisestikin noteerattu. Palvelu on kasvanut Suomen suurimmaksi käytetyn tavaran verkkokauppapaikaksi viidessä vuodessa, ja sitä käyttää jo yli miljoona suomalaista joka kuukausi.

Johtamiskulttuuriamme on kehitetty huolellisesti alusta alkaen yhdessä tiimin kanssa ja odotamme jokaisen uuden työkaverimme tuntevan sen myös omakseen. Tärkeää juuri onkin, että istut luontevasti yrityksemme kulttuuriin ja sinulta löytyy oikeanlaista asennetta. Vahvaksi rakennettu kulttuuripohja tukee voimakasta kasvua, jota tavoittelemme.

Tori henkilöstö

Palkkaamme porukkaamme parhaiten sopivia tyyppejä ja meille on tärkeää sitouttaa jokainen tiimimme jäsen merkityksellisen työn, laadukkaan johtamisen sekä inspiroivan yhdessä tekemisen kautta.

Porukkana olemme rentoja, avoimia, kokeilunhaluisia ja nautimme kaikesta yhdessä tekemisestä, esimerkiksi elämyksellisistä retkistä ja yhdessä kokkailusta.

Kulttuurimme onkin hyvin vahvasti yhdessä tekemiseen painottavaa, vahvuuksien tunnistamista ja tukemista sekä energiatason maksimointia keskittymällä onnistumisiin. Vaikeistakin tavoitteista tehdään mielenkiintoisia ja niiden tavoittelemisesta hauskaa. Asenne ja usko mahdottomaan on kaiken ytimessä!

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

Töihin Toriin

Palkatessamme uusia työntekijöitä Toriin, etsimme ennen kaikkea parhaiten yrityskulttuuriimme sopivia osaajia. Meille on tärkeää, että innostut visiostamme, tuotteestamme sekä tavastamme tehdä töitä. Olemme kehittäneet yrityskulttuuriamme systemaattisesti, ja pidämme tärkeänä, että uudet työkaverimme innostuvat laillamme siitä, mitä teemme ja miten teemme.

Trainee-ohjelma

Schibstedillä on oma Management Trainee -ohjelma, jonka tarkoituksena on löytää nuoria media-alasta kiinnostuneita lupauksia, ja kasvattaa heitä konsernin avainrooleihin. Tutustu kaksivuotiseen Management Trainee -ohjelmaamme tarkemmin.

Ohjelmaan haku tapahtuu vuosittain 29.9.-30.11. välisenä aikana.