Tori.fi on Suomen vilkkain C2C-kauppapaikka ja kasvussa koko ajan.

Torista tuli autotarvikkeiden verkkokaupan sivuliike

Autotarvikkeiden supermarketti Tuningkauppa.com toi tarjontansa Toriin ja tavoittaa nyt uutta asiakaskuntaa ympäri Suomea. Tori-kaupan ansiosta varaosia löytävät nyt nekin, joille verkkokaupoissa asiointi ei ole aiemmin ollut tuttua.

Autotarvikkeiden erikoisliikkeen Tuningkauppa.comin hyllyt notkuvat lisävarusteita ja varaosia sekä Alavuden kivijalkaliikkeessä että ennen kaikkea verkkokaupassa. Autoharrastajat osaavat jo etsiä tarvitsemansa netistä, mutta tavalliset autoilijat eivät aina tiedä, mitä kaikkea voisivatkaan autoonsa löytää.

Viime syksystä lähtien Tuningkauppa.comin tarjonta on ollut autoilijoiden saatavilla myös Tori.fi:ssä. Tällä hetkellä toistasataa varaosaa ja tarviketta löytyy Tuningkauppa.comin Tori-kaupasta, ja pikkuhiljaa tehdään kokeiluja siitä, mitkä tälle yleisölle ovat kiinnostavia tuotteita.

”Lähdimme kokeilemaan Tori-kauppaa, sillä se tuntui hyvältä mahdollisuudelta tavoittaa uutta asiakaskuntaa. Sekä kauppaa että yhteydenottoja onkin tullut hyvin, ja aiomme laajentaa tarjontaamme Torissa”, Tuningkauppa.comin perustaja Tuomas Aho kertoo.

Tuningkauppa.com on palvellut autoharrastajia jo kymmenen vuotta. Valttikorttina on palvelu. Verkkokaupassa asiakas näkee aina saldoista, kuinka paljon tavaraa on jäljellä. Yritys myös tuo itse osia ulkomailta ja panostaa nopeisiin toimituksiin.

Tori-kaupan avulla Tuningkauppa.com saa tuotteensa luontevasti esille siihen hetkeen, kun asiakas selailee Torin valikoimaa ostoaikeissa. Ilmoituksesta asiakas siirtyy suoraan tekemään kaupat verkkokaupan omille sivuille.

Uudenlaista asiakaskuntaa Torista

Tori-kaupasta aivan tavalliset autoilijat, jotka eivät tuunailua niinkään harrasta, ovat löytäneet laajat varaosavalikoimat.

”Tori-kaupan kautta myös sellaiset ihmiset, jotka eivät ole tottuneet asioimaan verkkokaupoissa ovat löytäneet meidät. Joskus tilaus soitetaan puhelimella sen jälkeen, kun on Torista katsottu oikea tuote. Meillä palvellaan kaikilla välineillä!”, Aho kertoo.

Tuomas Ahon mukaan Tori-kaupan hallinnointi on osoittautunut todella helpoksi ja niinpä siitä on tullut yrityksen verkkokaupalle kannattava sivuliike.

Autoharrastajalta on pakko lopuksi vielä kysyä, mitkä tuunaustarvikkeet nyt kiinnostavat.

”Keväällä menee paljon korkeussäädettäviä alustasarjoja. Samalla kun autoon vaihtaa kesärenkaat voi laittaa madallussarjan ja vaikka alumiinivanteet. Johan näyttää perheautokin sporttisemmalta!”

Lisätietoja

Mari Uotila
+358 40 769 5088
mari.uotila@tori.fi