SuomiAreena

Tori.fi mukana SuomiAreenassa

Tori.fi SuomiAreenassa 16.7.2018 kello 11:30–12:30
Keskustelutilaisuus Porissa kauppakeskus BePOPissa

Kiertotalous pelastaisi maailman – jos me haluaisimme niin

Suomen suurin kauppapaikka Tori.fi tulee tänä vuonna kotimaisen kansalaiskeskustelun suurtapahtumaan Porin SuomiAreenaan. Torin järjestämässä keskustelutilaisuudessa käsitellään aikamme suuriin ilmiöihin kuuluvaa kiertotaloutta ja pohditaan, voisiko se pelastaa maailman.

Sillä mehän tiedämme, että maailma kaipaa pelastajaa. Kyse on saasteista ja jätteistä, joilla me ihmiset rasitamme luontoa. Mutta koska me olemme ongelman alku, voimme olla myös sen loppu. Kiertotalous ja vertaiskauppa ovat ainakin osa ratkaisua. Mitä tehokkaammin, kestävämmin ja pitkäikäisemmin hyödynnämme ihmisen valmistaman tavaran, sitä vähemmän tavaroiden valmistamisesta koituu päästöjä ja tavaroita päätyy jätteeksi luontoon.

Torin panelisteina maailmaa pelastavat – jokainen omista näkökulmistaan – huutokauppias Aki Palsanmäki, kauppias Kyösti Kakkonen, kiinteistövälittäjä Kaisa Liski sekä kansanedustaja Silvia Modig. Asiantuntijakeskustelijoina istuvat Sitran kiertotaloustuntemuksesta vastaava johtaja Mari Pantsar, jätehuollon ja kierrätyksen asiantuntijan Suomen Kiertovoima ry:n toimitusjohtaja Riku Eksymä ja Tori.fi:n toimitusjohtaja Juha Meronen.

Keskustelun liekittämisestä ja vitsien kierrättämisen hoitaa stand up -koomikko Niko Kivelä.

Toria käyttää joka kuukausi lähes puolet suomalaisista. Tavaroita ja palveluja ostetaan Torista keskimäärin noin 8 300 joka päivä. Suomalaiset tienasivat Torissa tekemillään kaupoilla viime vuonna yhteensä yli 630 miljoonaa euroa. Kiertotalous koskettaa jokaista suomalaista. Siksi se voi pelastaa myös maailman.

Tori.fi SuomiAreenassa 16.7.2018 kello 11:30–12:30
Keskustelutilaisuus Porissa kauppakeskus BePOPissa

Tervetuloa mukaan!

Tutustu myös muuhun SuomiAreenan ohjelmaan tästä!