Mainostajille

Tavoita kuluttaja ostopäätösten äärellä

Tori on Suomen johtava C2C-kauppapaikka ja tehokkain väline tavoittaa suomalainen digikuluttaja ostopäätösten äärellä. Torissa viihtyy ja käy kauppaa joka kuukausi yli 2,5 miljoona suomalaista. Jokainen Torissa tehty kauppa on mahdollisuus päästä kiinni kuluttajien ostotarpeiden ketjuun ja siten mahdollistaa mainostajalle kokonaisvaltaiset, kohdennetut sekä oikea-aikaiset mediaratkaisut.

Tuloksellista digimainontaa

Torissa on markkinoiden monipuolisimmat mahdollisuudet päästä kiinni kuluttajien ostoikkunaan. Meillä on ainutlaatuista tietoa kuluttajakäyttäytymisestä, jota hyödyntämällä luomme asiakkaalle merkittävää lisäarvoa ja kuluttajalle palvelee mainontaa.

Torissa kuluttaja on vastaanottavainen mainonnalle – tekemässä ostopäätöstä, haaveilemassa uudesta tai vertailemassa hintoja. Voimme kohdentaa mainostajan viestin oikealle ihmiselle juuri oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Lue lisää asiakascaseistamme!

Tutustu tarkemmin mediaratkaisuihimme tästä!

Lisäarvoa tuottava kumppani

Mainonta on pitkäkestoista ja pitkäjänteistä toimintaa, johon tarvitaan kestäviä ja lisäarvoa tuottavia kumppanuuksia. Torille kumppanuudet ovat liiketoiminnan ja kestävän kehityksen ehdoton kivijalka, johon perustamme tekemisemme. Tästä syystä haluamme avata keskustelua kumppanuuksien merkityksestä tuloksekkaalle liiketoiminnalle.

Emme kuitenkaan halua toitottaa totuuksia, vaan ennemmin antaa puheenvuoron eri osapuolille. Kyselimme katsausta varten näkemyksiä meitä inspiroivilta markkinointi- ja media-alan johtajilta. Lue katsauksesta mitkä asiat trendaavat kumppanuuksien kehittämisessä ja johtamisessa lähitulevaisuudessa!

Lue Digimainonnan kumppanuuksien trendikatsaus

Torin mediaratkaisut

Display-mainonta ja erikoisratkaisut

Tarjoamme laaja-alaisesti erilaisia display-mainonnan ratkaisuja sekä innovatiivisia erikoisratkaisuja uudenlaiselle mainostamiselle. Torissa voit kohdistaa digimainonnan hyödyntämällä monipuolista tietoamme kuluttajakäyttäytymisestä sekä kuluttajien kiinnostuksen kohteista.

Palvelukonseptimme mukaisesti myös parannamme ja optimoimme asiakaskohtaisia ratkaisuja yhdessä kunkin asiakkaan kanssa.

Tutustu tarkemmin mediaratkaisuihimme tästä!

Ohjelmallinen ostaminen

Tori tarjoaa yleisimmät mainosformaatit ostettavaksi myös ohjelmallisesti. Haluamme tarjota mainostajille tehokkaan, läpinäkyvän ja helpon tavan ostaa mainostilaa joko suljetun tai avoimen huutokaupan kautta. Kehitämme ohjelmallista ostamista koko ajan yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Lue lisää!

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Tilaa digimainonnan ajan hermolla uutiskirje_


Digimarkkinoijan taskukirja

Digimainonnan taskukirja

Miten voin maksimoida markkinoinnin ROI:n? Mistä tiedän, mitkä digimainonnan kanavat tuottavat parhaat tulokset? Tiedätkö, mitä asioita medioilta kannattaa kysyä tarjouspyynnössä? Mitä muuta digimainonnassa pitäisi mitata kuin suoria ostoja?

Kokosimme sinulle kompaktin, mobiilioptimoidun tietopaketin.

Lataa taskukirja tästä!

Tori-seo-opas-kansikuva

SEO-opas

Hakukoneoptimointi tuottaa tuloksia, kunhan tekeminen on pitkäjänteistä ja keskittyy oikeisiin asioihin.

Helpottaaksemme arkeasi ja valinnan vaikeutta kokosimme yksiin kansiin hakukoneoptimoinnin perusvinkit, joilla saat lisättyä verkkosivustosi hakukonenäkyvyyttä ja ohjattua ostavia asiakkaita sivustollesi.

Lataa opas tästä!