Kauppiaille

Lisää asiakasvirtaa ja myyntiä

Torissa vierailee joka kuukausi yli 3,4 miljoonaa suomalaista vertailemassa hintoja ja tekemässä ostopäätöksiä. Näistä henkilöistä 90 % on etsimässä tai ostamassa uutta itselleen. Haluammekin tarjota kauppiaille mahdollisuuden päästä kiinni Torissa olevien kuluttajien ostopotentiaaliin Tori-kaupan avulla.

Tori-kauppa on toiminimille, pk-yrityksille ja autoliikkeille tarkoitettu palvelu, jonka avulla saat tuotteillesi ja palveluillesi lisää myyntiä ja näkyvyyttä. Tori-kaupan ilmoituksilla saat tuotteesi osaksi Torin normaalia ilmoitusvirtaa ja sitä kautta myös lisää näkyvyyttä brändillesi. Tehokkaan myyntikanavan avulla tavoitat suomalaiset kuluttajat luontevasti ostopäätösten äärellä. Tori-kauppa sopii hyvin perinteisen kivijalkakaupan tai verkkokaupan rinnalle myyntikanavaksi.

Miksi valita Tori-kauppa?

Lisää näkyvyyttä – Tori-kaupan avulla saat arvokasta näkyvyyttä ja kasvatat yrityksesi tunnettuutta. Voit ohjata liikennettä omaan verkkokauppaasi linkkien avulla ja parantaa hakukonenäkyvyyttä.

Kasvattaa myyntiä – Tori-kauppa on edullinen ja toimiva myyntikanava, jonka avulla lisäät myyntiä.

Työkaluja ja tukea myyntiin – Tori-kaupan perustaminen on helppoa ja nopeaa. Saat viikottaiset raportit ja asiakaspalvelu on aina tukenasi.

Haluatko perustaa Tori-kaupan? Ota yhteyttä!

Piia Haltia
Yritysasiakkaat
kaupat@tori.fi