Kauppiaille

Lisää asiakasvirtaa ja myyntiä

Torissa vierailee joka kuukausi yli 2,4 miljoona suomalaista vertailemassa hintoja ja tekemässä ostopäätöksiä. Tutkimustemme mukaan näistä henkilöistä vain 20 % on halukkaita ostamaan käytettyä tavaraa. Haluammekin tarjota kauppiaille mahdollisuuden päästä kiinni Torissa olevien kuluttajien ostopotentiaaliin Tori-kaupan avulla.

Tori-kauppa on toiminimille, yrityksille ja autoliikkeille tarkoitettu palvelu, jonka avulla saat tuotteillesi ja palveluillesi lisää asiakasvirtaa ja myyntiä. Tori-kaupan ilmoituksilla saat tuotteesi osaksi Torin normaalia ilmoitusvirtaa ja sitä kautta myös lisää näkyvyyttä brändillesi. Tehokkaan markkinointikanavan avulla tavoitat suomalaiset kuluttajat luontevasti ostopäätösten äärellä.

Ota yhteyttä
Sähköpostitse: kaupat@tori.fi
Puh. 050 33 97 349

Tori-kauppa: Asiakascaset

    

Lisäarvoa tuottava kumppani

Mainonta on pitkäkestoista ja pitkäjänteistä toimintaa, johon tarvitaan kestäviä ja lisäarvoa tuottavia kumppanuuksia. Torille kumppanuudet ovat liiketoiminnan ja kestävän kehityksen ehdoton kivijalka, johon perustamme tekemisemme. Tästä syystä haluamme avata keskustelua kumppanuuksien merkityksestä tuloksekkaalle liiketoiminnalle.

Emme kuitenkaan halua toitottaa totuuksia, vaan ennemmin antaa puheenvuoron eri osapuolille. Kyselimme katsausta varten näkemyksiä meitä inspiroivilta markkinointi- ja media-alan johtajilta. Lue katsauksesta mitkä asiat trendaavat kumppanuuksien kehittämisessä ja johtamisessa lähitulevaisuudessa!

Lue Digimainonnan kumppanuuksien trendikatsaus