Tori.fi on Suomen vilkkain C2C-kauppapaikka ja kasvussa koko ajan.

Ideasta nopeaan toteutukseen: Case Ifolor

Ifolor haluaa kannustaa kuluttajia muistamaan läheisiä lahjoilla, jotka ovat persoonallisia ja itse suunniteltuja. Tätä viestiä tuotiin esiin myös Torissa toteutetussa kampanjassa, jonka idea, keskusteleva banneri, syntyi spontaanisti ilman varsinaista ideointipalaveria ja kampanja pystytettiin ripeästi.

Kampanjan toteuttaminen kuvastaa hienosti myös Ifolorin ja Torin asiakassuhdetta. Ideoita, haasteita ja tavoitteita mietitään proaktiivisesti ja ideat voivat päätyä hyvin nopeastikin konkreettisiksi toimenpiteiksi.

Aiemmin Ifolor on tehnyt Torissa brändäävää mainontaa. Laajat pinnat, kuten paraati- ja tapettiformaatit ovat toimineet hyvin tunnettuuden kasvattamiseen ja laajan yleisön tavoittamiseen. Nyt haluttiin jotain uutta. Viimeisimmässä kampanjassa kokeiltiin Cavai:n tuottamia keskustelevia bannereita. Keskusteleva banneri kartoittaa kuluttajan tarpeet ja tarjoaa juuri hänelle sopivaa ratkaisua tehokkaasti muutamalla klikkauksella. Lopuksi kuluttaja ohjataan Ifolorin sivuille viimeistelemään ostos, eli aloittamaan kuvatuotteen suunnittelun.

Kampanja onnistui yli odotusten

Kampanjan menestystä mitattiin impressioilla ja ROASilla (Return On Advertising Spend).

‘’Keskustelevat bannerit toivat liikenteen lisäksi myös paljon myyntiä. Jos verrataan edellisiin kampanjoihin Torissa, ROAS nelinkertaistui, mikä on erittäin hyvä tulos!’’ kertoo digimarkkinoinnista vastaava Johanna Bussman-Laalo Ifolorilta.

’Minusta Tori on mediaympäristönä ainutlaatuinen. Torissa kuluttajat ovat jo ostomoodissa ja Torin laaja tavoittavuus koko Suomessa ja ostoaikeiset kuluttajat luovat hyvän yhdistelmän mainostajalle.’’ jatkaa Johanna Bussman-Laalo.

Paremmat tulokset tiiviillä yhteistyöllä

Ensimmäiset Ifolorin kampanjat Torissa toteutettiin tammikuussa 2018, jonka jälkeen yhteistyötä on kehitetty aktiivisesti. 

‘’Koko yhteistyön ajan olemme keskustelleet avoimesti ja rehellisesti kehityskohteistamme ja oppineet ymmärtämään toistemme liiketoimintaa yhä paremmin. Pyrimme aina parantamaan ja kehittämään kampanjoita yhdessä’’ luonnehtii asiakkuudesta Torissa vastaava Jessica Eklöf.

‘’Yhteistyö Torin kanssa on ihan omaa luokkaansa! Jessica on proaktiivinen ja olemme saaneet aina hyviä ehdotuksia meidän kampanjoille. Kaikki toimii ja yhteistyö on helppoa ja sujuvaa.’’, päättää Johanna Bussman-Laalo.

Lisätietoja:
Jessica Eklöf
Tori.fi, Key Account Manager
jessicae@tori.fi