Tori.fi on Suomen vilkkain C2C-kauppapaikka ja kasvussa koko ajan.

Musiikkiliike Musatalo tavoittaa Torin kautta musiikin harrastajat ympäri Suomen

Musiikkiliike Musatalo on Kankaanpäässä sijaitseva perinteikäs musiikkiliike. Musatalo tavoittaa Torin kautta suomalaiset musiikin harrastajat, jotka etsivät käytettyjä tai uusia soittimia, studio- tai äänentoistolaitteita, soitinkoteloita, nuotteja tai mikrofoneja. Yritys perusti verkkokaupan rinnalle Tori-kaupan vuonna 2018. Tori-kaupan avulla Musiikkiliike on kasvattanut asiakaskuntaa ympäri Suomen ja liikevaihto on kasvanut +30 %. Ilmoituksia yrityksellä on jatkuvasti 150 Torissa, jotka saavat keskimäärin 22 000 näyttökertaa kuukausittain. Klikkauksia ilmoituksista kotisivuille Musatalo saa yli 400 kuussa.

Tori-kauppa on toiminut Musatalolle erinomaisena markkinointikanavana, jonka kautta asiakasliikenne ohjataan Musatalon omaan verkkokauppaan. ‘’Usein asiakkaat ottavat puhelimitse yhteyttä nähtyään ilmoituksen Torissa tai siirtyvät ilmoitukseen upotetun linkin kautta verkkokauppaan. Palvelemme tietenkin asiakkaitamme myös puhelimitse sekä sähköpostin kautta. Pyrin löytämään asiakkaalle parhaimman ratkaisun hänen toiveidensa mukaan, jonka jälkeen tilaus viimeistellään verkkokaupassa.’’, kertoo Musatalon omistaja Hannu Väliaho.

Tori-ilmoitukseen kannattaa lisätä linkki, joka vie yrityksen omaan verkkokauppaan. Linkkejä käyttämällä asiakas voidaan ohjata tutustumaan muihin verkkokaupan tuotteisiin sekä mahdollisesti ostamaan lisää tuotteita. Linkkien käyttö parantaa myös omien sivujen hakukonenäkyvyyttä.

Myös aktiivinen lisänäkyvyystuotteiden hyödyntäminen Torissa on Hannulle tuttua: ‘’Nostoja tehdessä tulee huomioida kuinka pitkä on tuotteen oletettu myyntiaika, jotta osaa valita sopivimman Noston. Tunne oma kohderyhmäsi. Musiikkilaitteiden myynti ei ole pikamyyntiä’’, vinkkaa Hannu Väliaho.

Tori on merkittävä markkinointikanava

‘’Suurin hyöty Torista on ollut, että se toimii loistavana näyteikkunana tuotteilleni. Se on ollut oiva lisä verkkokaupan rinnalle ja asiakaskunta on kasvanut läpi Suomen. Tori-kaupan avulla olemme onnistuneet kasvattamaan liikevaihtoa +30 %. On ollut myös hienoa huomata, että Torin käyttäjien joukosta on löytynyt Musatalolle oma kanta-asiakaskunta.’’, päättää Musatalon omistaja Hannu Väliaho.

Haluatko tuotteesi myyntiin Toriin? Katso lisätietoja Tori-kaupasta tai ota yhteyttä kaupat@tori.fi, niin autamme sinut alkuun.