Tori.fi on Suomen vilkkain C2C-kauppapaikka ja kasvussa koko ajan.

SPR ja Tori – Katastrofirahasto tarvitsee meitä kaikkia

Meneillään oleva pakolaiskriisi vyöryy meidän jokaisen silmille ja pakottaa pohtimaan, miten juuri minä voisin olla mukana auttamassa. Me Torissa haluamme tehdä oman osamme.

Palvelumme on vahvasti läsnä satojentuhansien suomalaisten arjessa joka päivä, ja siksi Tori onkin luonteva paikka hyvän tekemiseen. Nyt on hyvä aika herätellä ihmisiä mukaan rakentamaan parempaa huomista heille, joiden elämä on juuri nyrjähtänyt raiteiltaan.

Olemme päättäneet antaa Suomen Punaiselle Ristille 100 000 euron edestä ilmaista mainostilaa Torissa. Palvelussamme 14.9. käynnistyneen kampanjan avulla SPR kerää varoja katastrofirahastoon, josta apua tarvitsevat saavat tukea niin lähtömaassaan kuin vaarallisen matkansa varrella. Tällä kampanjalla SPR tavoittaa Torissa viikottain noin miljoona ihmistä, ja toivomme, että moni heistä lähtee mukaan keräykseen – kukin mahdollisuuksiensa mukaan.

SPR:n kampanja näkyy Torissa kuukauden ajan, 14.9.–14.10., mutta jatkoa seuraa: Tori on tänä syksynä mukana myös Nenäpäivä-kampanjassa tukemassa kehitysmaiden lapsia. Tästä yhteistyöstä kerromme lisää myöhemmin, pysykää siis kuulolla.

Myös koko kansainvälinen Schibsted-konsernimme tukee vahvasti katastrofirahaston toimintaa eri maissa. On hienoa saada olla mukana tässä yhteisissä ponnistuksessa, ja uskomme, että yhä kasvavasta Torin käyttäjäjoukosta löytyy roppakaupalla lämmintä mieltä ja auttamishalua. Onnea ja menestystä SPR:n keräystyölle!