Tori.fi on Suomen vilkkain C2C-kauppapaikka ja kasvussa koko ajan.

Tori.fi kieltää koronavirukseen liittyvien tuotteiden myynnin

Naapurimaiden vertaiskauppajätit noudattavat samaa kieltoa

Koronavirus aiheuttaa muutoksia myös Suomen suurimmassa kauppapaikassa Tori.fi:ssä. Tori.fi on päättänyt kieltää koronavirukseen liittyvien tuotteiden myynnin ja ostamisen kauppapaikassaan. Kiellettyjä ovat myös ilmoitukset, joissa myytävän tuotteen sanotaan pystyvän suojaamaan tai estämään koronaviruksen tartuntaa tai leviämistä. Syynä kieltoihin on halu estää pelon kaupallista hyödyntämistä ja pyrkimys välttää pelon leviämistä.

Tori.fi on päättänyt kieltää koronavirukseen liittyvien tuotteiden myynnin ja ostamisen kauppapaikassaan. Sellaisia tuotteita ovat muun muassa kasvosuojat ja desinfiointiaineet. Käytännössä kyse on markkinapaikkamääräysten päivittämisestä.

– Nämä ilmoitukset ovat nyt kiellettyjä, koska emme halua millään tavalla levittää pelkoa haavoittuvaisessa tilanteessa olevien ihmisten keskuudessa. Toinen syy ratkaisullemme on estää myyjiä, jotka tavoittelevat hyötyä koronaan liittyvien terveystuotteiden hinnoissa, Tori.fi:n tuotejohtaja Luis Orozco sanoo.

Tori.fi on kieltänyt myös ilmoitukset, joissa myytävän tuotteen sanotaan pystyvän suojaamaan tai estämään koronaviruksen tartuntaa tai leviämistä.Vastaavat linjaukset tekivät myös Tori.fi:n sisarsivustot ruotsalainen Blocket sekä norjalainen FINN. Tuotteet, joihin uudet linjaukset vaikuttavat, voivat vaihdella maittain paikallisen politiikan mukaan, mutta ne käsittävät esimerkiksi terveydenhoitoalalla käytettävät kasvosuojat, teolliset kasvosuojat ja desinfiointiaineet, kuten esimerkiksi antibakteeriset nesteet.

– Olemme tehneet nämä toimenpiteet suojataksemme käyttäjiämme pelon aiheuttamalta hyväksikäytöltä ja tarjotaksemme turvallisen vertaiskaupan markkinapaikan. Tori.fi on osa suomalaista jokapäiväistä arkea. Siksi otamme sosiaalisen vastuumme vakavasti, Orozco toteaa. Tori.fi seuraa tilannetta ja suosittelee kaikkia noudattamaan terveysviranomaisten suosituksia.

Lisätietoja:
Luis Orozco
tuotejohtaja
luis.orozco@tori.fi

Juha Meronen
toimitusjohtaja
juha.meronen@tori.fi