Tori.fi on Suomen vilkkain C2C-kauppapaikka ja kasvussa koko ajan.

Tori.fi on nyt ilmaiseksi käytettävissä viranomaistahojen koronatiedotukseen

THL ryhtyy jakamaan tietoa Tori.fi:n kautta 

Tori.fi tarjoaa digitaalisia kanaviaan ilmaiseksi viranomaistiedotuksen käyttöön. Ratkaisu johtuu siitä, että Tori.fi haluaa osallistua yhteiseen taisteluun koronapandemiaa vastaan. Tori.fi-verkkosivuston ja Tori-mobiilisovelluksen mainostila on vallitsevassa poikkeuksellisessa yhteiskunnallisessa tilanteessa keskeisten viranomaisten käytettävissä. Käyttötapa voi olla esimerkiksi viranomaistiedottamista tai informaatiolinkkien jakamista. Ensimmäiset mahdollisuutta hyödyntävät tahot ovat Terveyden ja hyvinvoinnin laitos sekä Suomen Punainen Risti.

Tori.fi tarjoaa digitaalisia kanaviaan suomalaisen viranomaistiedotuksen käyttöön. Kyse on Tori.fi-verkkosivuston ja Tori-mobiilisovelluksen mediatilasta, joka on vallitsevassa poikkeuksellisessa yhteiskunnallisessa tilanteessa keskeisten viranomaisten käytettävissä. Näkyvyyden hyödyntäminen on luonnollisesti viranomaisille ilmaista.

– Ajatuksena on edistää viranomaisviestinnän tavoittavuutta. Se on erittäin tärkeää näissä poikkeusoloissa, joissa tällä hetkellä elämme. Viranomaiset voivat hyödyntää Tori.fi:n tavoittavuutta esimerkiksi ajankohtaiseen tiedottamiseen tai informaatiolinkkien jakamiseen, Tori.fi:n toimitusjohtaja Juha Meronen kertoo.

Tori.fi on Suomen suurin kauppapaikka. Sen verkkosivusto ja mobiilisovellus tavoittavat suomalaiset poikkeuksellisen laajasti, sillä verkkosivustolla vierailee kuukausittain noin 2,4 miljoonaa eri kävijää ja vierailuja tehtiin viime vuonna yhteensä 330 miljoonaa. 

– Koronavirus on kaikkien meidän yhteinen vihollisemme. Voitamme sen varmasti, kun teemme yhteistyötä. Tällä hetkellä keskeinen osa sitä taistelua on viranomaistiedon välittäminen ja noudattaminen. Siksi Tori.fi haluaa tehdä oman osansa. Kanavamme ovat nyt kaikkien keskeisten viranomaisten hyödynnettävissä, Meronen toteaa.

THL:n koronatiedotus laajenee Tori.fi:hin

Ensimmäinen Tori.fi:ä tiedotuskanavana hyödyntävä viranomaistaho on Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL. Samaan ryhtyy myös Suomen Punainen Risti SPR, joka ei ole viranomainen, mutta on suurena avustusjärjestönä tärkeässä roolissa taistelussa koronaa vastaan.

– THL toimii sosiaali- ja terveysministeriön alaisuudessa ja on tutkimuslaitoksena aivan keskeisessä roolissa koronakriisin taltuttamisessa. THL:n viestinnän mahdollisimman laaja tavoittavuus on ehdottomasti kaikkien suomalaisten etu. Tori.fi:lle on kunnia päästä auttamaan heitä, Meronen sanoo.

THL ja SPR ovat jo aloittaneet tiedottamisen Tori.fi:ssä ja Tori-mobiilisovelluksessa.

Koska Tori.fi on suomalaisen vertaiskaupan keskus, sen koko toiminnan keskiössä ovat yhteistyö ja yhteydenpito. Siksikin osallistuminen koronan päihittämiseen on Tori.fi:lle luontainen suunta.

– Tori.fi:n arvot ovat välittäminen, kestävyys ja luotettavuus. Hengenvaarallisen pandemian peittoamisen eteen tehtävä työ on arvovalinta, jos mikä, Meronen päättää.

Tori.fi kutsuu kaikki vallitsevassa poikkeuksellisessa tilanteessa keskeiset viranomaistahot hyödyntämään kanaviensa mediatilaa maksuttomasti. Yhteydenotot voi suunnata markkinointipäällikkö Laura Kuuselalle.

Lisätietoja:
Laura Kuusela
Tori.fi, markkinointipäällikkö
laura.kuusela@tori.fi

Juha Meronen
Tori.fi, toimitusjohtaja
juha.meronen@tori.fi