Tori.fi on Suomen vilkkain C2C-kauppapaikka ja kasvussa koko ajan.

Tori.fi tarjoaa kauppapaikan nyt myös pienyrittäjille

  • Tori.fi on avautunut kaupantekoon myös pienyrityksille
  • Jo sata yritystä ympäri Suomea myy tuotteitaan omassa Tori-kaupassaan
  • Kuluttajien on nyt helpompi löytää käytetyn tavaran ohessa kotimaisia uusia tuotteita

Suomen vilkkain verkon kauppapaikka Tori.fi tarjoaa nyt kuluttajien lisäksi myös pienille yrityksille paikan, jossa kaupata tuotteitaan ja palveluitaan. Torin ”Kaupat” erottuvat kuluttajien myynti-ilmoituksista selkeästi. Joulukuun ajaksi on ensimmäistä kertaa avattu myös erityinen Joulu-Tori, jossa voi tehdä jouluisia löytöjä niin kotiin kuin lahjaksi ja tukea samalla kotimaisia pienyrittäjiä.

torin-kaupat

 

Jo lähes 100 yritystä eri puolilta Suomea on avannut Kaupan Torin alustalle. Joukkoon mahtuu kaikenlaisia yrityksiä kuten isompien brändien outlet-myymälöitä, käsityöputiikkeja, sisustusliikkeitä ja jopa suloinen keppihevoskauppa.

Pienelle yritykselle verkkokaupan perustaminen voi olla valtava ponnistus ja yleisön löytäminen haastavaa. Torissa asiakaskunta viettää aikaa jo valmiiksi, ja kaupan perustaminen ja ylläpito onnistuvat mutkattomasti vaikka tabletilla.

“Jo ennen tätä uudistusta monet pienyritykset myivät tuotteitaan Torissa. Nyt voimme osaltamme tarjota parempia työkaluja ja tukea kaupankäyntiin tutulla alustalla ja samalla edesauttaa pk-yritysten digitalisoitumista”, Torin liiketoimintajohtaja Jenni Tuomisto sanoo.

Jämsäläisen AL-Realisoinnin omistaja Arto Liljavirta on pyörittänyt kauppaansa Torissa muutaman kuukauden. Alkuun häntä mietitytti palvelun maksullisuus, mutta palvelu osoittautui hänen bisnekselleen juuri sopivaksi.

”Minun yhden miehen yritykselleni kauppa Torissa tuo kaivattua uskottavuutta asiakkaiden silmissä. Kaupan perustamisen jälkeen online-myyntimme on lisääntynyt ja asiakkaita saapunut paikan päälle varastomyymäläämme kauempaakin”, Arto Liljavirta kertoo.

Torin käyttäjät näkevät kauppojen ilmoitukset hakutulostensa lomassa. Kauppojen ilmoitukset kuitenkin erottuvat käyttäjien omista ilmoituksista, ja niin kauppoihin kuin Joulu-Toriinkin pääsee myös suoraan Torin etusivulta.

”Moni meistä haluaisi ostaa tuotteita ja palveluita kotimaisilta pienyrittäjiltä, mutta on todennut helpommaksi hoitaa ostokset isoissa ja tunnetuissa verkkokaupoissa. Nyt pienyrittäjien tuotteet pääsevät uudella tavalla esille, ja löytöjen tekeminen Torista on entistäkin helpompaa. Uskon, että moni asiakkaamme ilahtuu löytäessään vaikkapa naapuripaikkakunnan erikoisliikkeen Torin kautta”, Jenni Tuomisto sanoo.

Tutustu Torin kauppoihin: https://ww.tori.fi/kaupat

 

Lisätietoja

Jenni Tuomisto
puh. 050 3366056