Tori.fi on Suomen vilkkain C2C-kauppapaikka ja kasvussa koko ajan.

Tori.fin omistava Schibsted kasvaa Suomessa kahdella uudella yrityksellä

Suomen suosituimpana verkon kauppapaikkana tunnettu Tori.fi saa kaksi sisaryritystä, kun Hintaopas.fi ja Lendo.fi käynnistävät toimintansa Suomessa. Kaikkien kolmen takana on digitaaliseen liiketoimintaansa voimakkaasti investoiva norjalainen mediakonserni Schibsted Media Group. Schibsted omistaa vastaavia menestyssivustoja useissa maissa ympäri maailmaa.

Hintaopas.fi demokratisoi verkkokauppaa tuomalla pienet ja isot myyjät samalle viivalle. Kuluttajille ilmainen palvelu kokoaa yhteen yli 400 suomalaista ja ulkomaista verkkokauppaa ja tarjoaa helpon mahdollisuuden vertailla niiden tuotteiden hintoja yhdessä paikassa. Käyttäjät voivat myös pisteyttää sekä verkkokauppoja että tuotteita.

Lendo.fi on kulutusluottojen vertailupalvelu, jonka kautta kuluttaja voi maksutta kilpailuttaa tarvitsemansa lainan ja saada useampia lainatarjouksia valittavakseen muutamassa minuutissa. Lendo tarjoaa myös yritysluottoja yrittäjille ja yrityksille. Lendolla on jo nyt Suomen laajin lainavalikoima ja määrä on edelleen kasvussa.  Lendon lainapalvelu on lisäksi täysin automatisoitu, joten Lendon järjestelmä hakee lainatarjoukset suoraan kaikkien pankkien ja rahoituslaitosten järjestelmistä.

”Lendo ja Hintaopas liittyvät samaan hybridikuluttamisen trendiin, joka on myös Torin menestyksen perusta. Toria käytetään ostoaikeissa, ja vaikka sieltä etsitään ensisijaisesti käytettyä, moni on yleensä kiinnostunut myös uudesta. Hintaopas tarjoaa helpon näkymän uuden tavaran tarjontaan, ja Lendo taas auttaa kilpailuttamaan lainan ostopäätöksen äärellä,” Tori.fin toimitusjohtaja ja Schibstedin toimintoja Suomessa hoitava Jussi Lystimäki kertoo.

Hintaopas.fi ja Lendo.fi toimivat samalla konseptilla mm. Ruotsissa, jossa molemmat ovat nousseet kuluttajien päivittäisen käyttöön. Esimerkiksi Prisjakt.nu työllistää Ruotsissa jo 70 henkilöä, ja Lendo on vakiinnuttanut asemansa uusien asiakkaiden hankkijana pankeille. Molempien ansainta perustuu välityspalkkioon, jonka maksaa myyjä tai lainan myöntäjä.

Vuonna 2009 Suomessa aloittaneen Tori.fin työntekijämäärä on tänä vuonna tuplaantunut, ja yritys on juuri muuttanut uusiin suurempiin toimitiloihin Helsingin keskustassa. Saman katon alla työskentelee jatkossa myös Hintaoppaan ja Lendon henkilöstö.

Lisätietoja

Jussi Lystimäki, toimitusjohtaja, Tori.fi, +358 40 549 3218
Tiia Strandell, toimitusjohtaja, Lendo Oy, +358 50 548 0101
Emil Hansson, toimitusjohtaja, Hintaopas.fi, +46 70 762 0216

 

Tori.fi on vuonna 2009 toimintansa aloittanut kauppapaikka, jossa suomalaiset voivat ostaa, myydä ja antaa verkossa tavaraa. Torin kautta toiselle tarpeeton muuttuu jollekin toiselle tarpeelliseksi, kun ihmisten ja perheiden elämäntilanteet ja -vaiheet vaihtuvat. Torin käyttö on helppoa, sillä se ei edellytä rekisteröitymistä. Palvelun käyttäminen on ilmaista niin yksityis- kuin yritysilmoittajillekin. Lisäksi Torin käyttö sopii koko perheelle, sillä jokainen palveluun jätetty ilmoitus tarkistetaan ennen julkaisemista. Torin taustalla on Ruotsin suurin kauppapaikka Blocket.se, jota käyttää päivittäin yli miljoona ruotsalaista. Torin omistaa norjalainen mediakonserni Schibsted Media Group, joka pyörittää vastaavia kauppapaikkoja 27 maassa.

Lendo.fi on Pohjoismaiden johtava lainanvälittäjä ja osa Schibsted-konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin mediakonserni.  Lendo välittää vakuudettomia kulutusluottoja yksityishenkilöille sekä yritysluottoja yrittäjille ja yrityksille. Lendo on ollut Suomen markkinoilla vuodesta 2014 lähtien. Lendon helppokäyttöisen ja maksuttoman lainapalvelun kautta jo sadattuhannet asiakkaamme Pohjoismaissa ovat voineet vertailla eri pankkien lainatarjouksia sekä säästää rahaa yhdistämällä olemassa olevia lainojaan. Lendon monivuotinen kokemus rahoitusalalta on mahdollistanut asiakasystävällisen sekä tehokkaan lainapalvelun kehittämisen, minkä avulla asiakkaiden on vaivatonta hoitaa lainanhaku ja päästä vertailemaan eri pankkien lainatuotteita.

Hintaopas.fi on riippumaton ja Suomen kattavin tuotteiden vertailupalvelu. Hintaopas sisältää yli 400 suomalaisen ja ulkomaisen verkkokaupan hinta- ja tuotetiedot, jotka helpottavat kuluttajien päätöksentekoa. Hintaoppaan käyttäminen on ilmaista ja läpinäkyvää, koska palvelu pyrkii kattamaan kaikki verkkokaupat huolimatta siitä, ovatko ne Hintaoppaan asiakkaita vai eivät. Kuluttajilla on mahdollisuus antaa tuotteille sekä verkkokaupoille arvosanoja. Hintaopas on perustettu vuonna 2002 ja toimii samalla konseptilla useissa maissa. Kasvava yritys työllistää tällä hetkellä 120 henkilöä. Hintaoppaan omistaa norjalainen mediakonserni Schibsted Media Group.