Tori.fi on Suomen vilkkain C2C-kauppapaikka ja kasvussa koko ajan.

Tori selvitti kevään trendejä – näin kevätsää vaikuttaa polkupyöräkauppaan

Kevään hidas eteneminen hidastaa myös polkupyöräkauppaa, Tori.fi arvioi. Aiempien vuosien Tori-datan perusteella suomalaisten into etsiä uutta fillaria liittyy vahvasti säähän – lämpenevät ilmat näkyvät välittömästi pyöräilyaiheisten ilmoitusten selailun kasvuna.

 

Pyöräilmoitukset

Perinteisesti suomalaisen polkupyöräkaupan kuumin sesonki ajoittuu huhtikuuhun, kun kevät etenee ja lämpötilat nousevat yli viiden celsiusasteen. Tori.fin datan perusteella polkupyörät ja niiden varusteet liikkuvat silloin nopeasti ja niitä etsitään ahkerasti.

Suomalaisten suosikkimerkkinä paikkansa on pitänyt viime vuodet Jopo niin hakujen kuin ilmoitustenkin määrässä. Vahvasti suosituimpien listalla ovat edustettuina myös maastopyörämerkit sekä perinteinen Tunturi.

”Pyörissä nousussa ovat lastenkuljetukseen käytettävät peräkärryt sekä sähköpyörät. Niissä kysyntä ylittää selvästi tällä hetkellä tarjonnan, ja uusien hankintahinta on kohtalaisen korkea. Lapsiperheille käytetyn valikoiman tsekkaaminen ensin on jo arkea, joten peräkärryjen ja lastenpyörien suosio ei yllätä”, Torin viestintä- ja markkinointijohtaja Sami Törmä arvioi.

POLKUPYÖRIEN HAETUIMMAT BRÄNDIT TOP 5

1. JOPO
2. TREK
3. TUNTURI
4. KONA
5. CUBE

Pihakalusteet, grillit ja avoautot muita kevään hittejä

Tori selvitti myös muita kevään trendejä tuoreessa Toribarometri-trendiraportissaan. Kevään hittejä ovat polkupyörien lisäksi pihan ja puutarhan kalusteet, pihatöiden pienkoneet ruohonleikkureista jyrsijöihin, grillit sekä trampoliinit. Moottorilla kulkevien asioiden puolella huhti-toukokuulle ajoittuvat piikit moottoripyörien, veneiden ja avoautojen selailussa.

Toribarometri Q2/2017 -trendiraporttiin voi tutustua tarkemmin tästä linkistä.

Lisätietoa

Sami Törmä
viestintä ja -markkinointijohtaja
puh. 050 357 8442
storm@tori.fi