Tori.fi on Suomen vilkkain C2C-kauppapaikka ja kasvussa koko ajan.

Toria käytetään jo kuin mediaa

TNS Metrix paljastaa, että vain uutismedioita selataan ahkerammin.

Osto- ja myynti-ilmoitusten selaamisesta on tullut kansanhuvia. TNS Metrixin tuoreet luvut osoittavat, että suomalaiset kuluttavat verkossa vain uutismedioita enemmän kuin Toria.

”Siinä missä ennen pikkuilmoituksia luettiin lehden lukemisen sivutuotteena, nyt näyttää siltä, että Toria selataan viihtymismielessä siinä missä tarpeeseenkin. Torin äärellä haaveillaan uudesta autosta, asunnosta tai kivemmasta sohvasta, kuin millä juuri istuu”, Torin toimitusjohtaja Jussi Lystimäki kertoo.

Torin viihdearvo näkyy muun muassa mobiilikäytön kasvussa. Toria selaillaan bussia odotellessa tai vaikka sohvalla television ääressä – noin puolet Torin käytöstä tapahtuu mobiililaitteella. Tänä vuonna Toriin on jätetty miltei 1,6 miljoonaa myynti-ilmoitusta älypuhelimella tai tabletilla.

“Aktiivikäyttäjä on Torissa aamulla kännykällä, päivällä tietokoneella ja illalla tabletilla. Palvelun ja käyttäjän suhde on hyvin poikkeuksellinen. Näin myös eri päätelaitteiden tavoittavuus Torissa on suomalaisittain ainutkertainen,” TNS Metrixin paneelista vastaavan ComScoren maajohtaja Seppo Roponen kertoo.

Tori tavoittaa viikossa TNS Metrixin paneelin mukaan noin 600,000 eri käyttäjää. Kuukausitavoittavuutta mittavan comScore MMX:n mukaan Torin eri kävijöiden määrä on kuukausitasolla miltei kaksinkertainen, noin 1,1 miljoonaa.

Tyypillinen torittaja kiinnostaa mainostajia

Torin ilmoitusmäärä ja käyttäjävolyymi on tänä vuonna kasvanut noin 30 prosenttia, mikä kiinnostaa yhä enemmän myös mainostajia. Tyypillinen torittaja on töissä käyvä, perheellinen kuluttaja, joka vierailee Torissa keskimäärin kolmesti viikossa, useimmiten iltaisin, ja viihtyy palvelussa kerrallaan reilut 10 minuuttia.

”Tavallisen suomalaisen tavoittaa Torin äärestä ostomoodissa. Eli siinä missä lehtiä selataan viihtymiseen tai uutisnälkään, Torissa ollaan useimmiten haku päällä, etsimässä jotain”, keväällä pestissään aloittanut Torin kaupallinen johtaja Thomas Tuominen sanoo.

Torin selatuimmat kategoriat tällä hetkellä ovat kalusteet ja sisustus, autot sekä vuokra-asunnot.

Lisätietoja
https://tnsmetrix.tns-gallup.fi/public/

Jussi Lystimäki, toimitusjohtaja, puh. 040 549 3218, jussi@tori.fi
Thomas Tuominen, kaupallinen johtaja, +358 40 584 7654, thomas@tori.fi