Tori.fi on Suomen vilkkain C2C-kauppapaikka ja kasvussa koko ajan.

Torin Jussi Lystimäki nousee mediajätti Schibstedin globaaliin kehittyvien markkinoiden johtoryhmään

Tori.fi:n toimitusjohtaja  Jussi Lystimäki  siirtyy Torin emoyhtiön, globaalin mediakonsernin Schibsted Media Groupin kehittyvien Euroopan markkinoiden johtoon. Norjalainen Schibsted toimii lähes 30 maassa. Oslon pörssiin listatussa mediakonsernissa työskentelee yli 6 800 työntekijää.

Vastatakseen kilpailuun ja keskittyäkseen uusien palveluiden ja teknologioiden kehittämiseen Schibsted Media Group on perustanut uuden kehittyvien markkinoiden divisioonan. Yksikkö vastaa Schibstedin kasvusta lähes miljardin internet-käyttäjän alueella Euroopassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa. Divisioonan päämaja sijaitsee Barcelonassa, ja globaalia johtoryhmää johtaa Gianpaolo Santorsola.

Suomen Tori.fi:n Jussi Lystimäki siirtyy toimitusjohtajan tehtävistään uuteen organisaatioon luotsaamaan Suomen lisäksi Belgian, Unkarin,  Valko-Venäjän  ja Irlannin kehitystä. Samalla hän siirtyy hallitusjäseneksi Schibstedin Sveitsin toimintoihin. Tehtäviin kuuluu myös uusien tuotteiden ja palveluiden kehittäminen ja lanseeraaminen globaalisti yhdessä Schibstedin Product & Tech -organisaation kanssa.

”Suomen Tori.fi on yksi Schibstedin menestyneimmistä palveluista ja kasvutarinoista, ja Suomen kasvua tullaan vahvistamaan entisestään suurempana kokonaisuutena. On hienoa päästä viemään täällä kertynyttä osaamista, yrityskulttuuria ja lean-toimintatapaa myös muille kehittyville markkinoille ja osaksi globaalia kehittämistämme. Suomi on yksi meidän tärkeimmistä kasvumarkkinoistamme myös jatkossa.” Lystimäki sanoo.

Schibsted-konsernin organisaatiomuutoksen tavoitteena on nostaa vahvassa kasvussa oleva liiketoiminta uudelle tasolle vastamaan kilpailun ja kuluttajakäyttäytymisen muutoksen synnyttämiä tarpeita. Innovatiivinen käyttäjälähtöinen palvelukehitys, ketterä päätöksenteko ja kilpailukyky ovat keskeisiä ajureita globaaliksi muuttuneessa kilpailukentässä.

”Tavoitteena on rakentaa sekä kansallisia että globaaleja palveluita, joissa toimivat sekä kuluttajat että yritykset osana suurempaa ekosysteemiä, muuttuvaa digimarkkinoinnin kenttää unohtamatta.”

Torin toimitusjohtajan tehtäviin ryhdytään saman tien etsimään uutta henkilöä. Torin operatiivista toimintaa siirtyy johtamaan Torin varatoimitusjohtajaksi nimitetty Juha Meronen . Meronen on toiminut Torin johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2014 ja hoitanut kehitysjohtajan tehtäviä. Aiemmin Meronen on toiminut Avauksen konsultointitoiminnan vetäjänä sekä johtotehtävissä mobiilimediayhtiö Blykillä ja Accenturella. Merosella on vahva osaaminen datan hyödyntämisessä digitaalisessa liiketoiminnassa.

Schibsted Media Groupin palveluita Suomessa ovat Tori.fi:n lisäksi lainavertailupalvelu Lendo.fi sekä hintavertailupalvelu Hintaopas.

Lisätietoja

Jussi Lystimäki, SVP Europe, Emerging Markets, Schibsted Media Group

Juha Meronen, varatoimitusjohtaja 1.2. alkaen, Tori.fi