Tori.fi on Suomen vilkkain C2C-kauppapaikka ja kasvussa koko ajan.

Uusi Löytäjät-sarja tuo käytetyn tavaran etsimisen ja löytämisen hurman televisioon

Yhteistyössä MTV ja Tori.fi

Tori.fi:n ja MTV:n yhteistyössä syntynyt uusi televisiosarja Löytäjät starttaa AVAlla maanantaina 3. marraskuuta. Ohjelmassa juontajapari Uolevi Nurmi ja Hanna-Riikka Hosio auttaa eri elämäntilanteissa olevia ihmisiä löytämään Torista näiden tarvitsemia tavaroita.

Luvassa on 10 jaksoa hyväntuulisia kohtaamisia ja yllättäviä torilöytöjä. Kussakin jaksossa juontajat saavat jakson henkilöltä kuvauksen tilanteestaan ja toiveistaan. Juontajat klikkailevat kilvan Torissa ja kokoavat tarvittavat varusteet. Lopussa selviää, kumman juontajan saaliin jakson päähenkilö valitsee omakseen.

”Löytäjät tavoittaa oivasti sen fiiliksen, jonka takia Torista tykätään: muuttuneita elämäntilanteita, etsimisen ja löytämisen riemua sekä uusien ihmisten kohtaamisia. Ohjelma on meille iso ja innostava juttu, toivottavasti myös Torin käyttäjät pitävät siitä”, Tori.fi:n markkinointijohtaja Sami Törmä sanoo.

Tori.fi on kasvanut viidessä vuodessa Suomen suosituimmaksi kauppapaikaksi. Torissa kuluttajat myyvät toisilleen huonekaluja, harrastevälineitä, vaatteita, autoja ja asuntoja. Torissa käy lähes miljoona suomalaista viikoittain.

”Kuluttajien välinen kauppa on todellinen tämän päivän megatrendi. Pelkästään Torissa myyntiin laitettiin viime vuonna tavaraa yli 5 miljardin euron arvosta. Ilmoitusten selailu on suosittua ajanvietettä. Esimerkiksi tablet-käytössä sivulatauksilla mitattuna Tori.fi on suosituin suomalaissivusto heti iltapäivälehtien jälkeen”, Törmä kertoo.

Jokaisen Löytäjät-jakson jälkeen valitsematta jääneet tavarat tulevat myyntiin Toriin. Löytäjiä voi kannustaa kotisohvalta Twitterissä käyttämällä tunnistetta #löytäjät.

Löytäjät alkaa maanantaina 3.11. klo 21.00 AVAlla.

Lisätietoa

Sami Törmä, markkinointijohtaja
050 357 8442