Tori.fi on Suomen vilkkain C2C-kauppapaikka ja kasvussa koko ajan.

Valtteri Bottas myy Mercedeksensä Tori Autot -palvelussa

Bottas luovuttaa auton henkilökohtaisesti ja ohjeistaa auton saloihin

 

Valtteri Bottas myy oman Mercedeksensä Tori Autot -palvelussa. Auto on kustomoitu AMG-GT S Coupé -mallin Mercedes-Benz, vuosimalliltaan 2018. Se kiihtyy 0–100 km/h 3,8 sekunnissa. Myynti-ilmoitus julkaistiin Tori Autot -palvelussa tänä aamuna. Auto on väriltään metallinhohtoinen sininen. Samalla Bottas haluaa nostaa esiin Lahden Pippon kartingrataa, jonka merkittävä rahoittaja hän on. Radan toiminnan jatko oli pitkään vaakalaudalla, kun aluetta kaavailtiin yritystonteiksi. Lahden kaupunki on sitoutunut jatkamaan alueen vuokraamista, mikäli moottorirataa kehitetään merkittävästi. Bottaksen Mercedes-Benzin ostajalle on luvassa hauska perhepäivä kartingradalla yhdessä Bottaksen kanssa.

Linkki: Myytävän auton yksityiskohdat ja tarkat tekniset tiedot löytyvät myynti-ilmoituksesta.

 

Valtteri Bottas myy autonsa Tori Autot -palvelussa. Auto on kustomoitu vuoden 2018 AMG-GT S Coupé -mallin Mercedes-Benz. Bottas julkaisi myynti-ilmoituksen Tori Autot -palvelussa tänä aamuna. Auto on tarjolla kaksi viikkoa. Auton väri on metallinhohtoinen sininen. Suorituskyky on kuin suoraan kilparadoilta. Kiihtyvyys 0–100 km/h on 3,8 sekuntia.

Samalla Bottas haluaa nostaa esiin Lahden Pippon kartingrataa. Siellä hän on nyt myytävällä Mercedekselläkin ajanut. Radan toiminnan jatko oli pitkään vaakalaudalla, kun aluetta kaavailtiin yritystonteiksi. Lahden kaupunki on sitoutunut jatkamaan alueen vuokraamista, mikäli moottorirataa kehitetään merkittävästi. Yksi kehittämisprojektin rahoittajista on Bottas.

Bottaksen ensimmäinen kosketus autourheiluun tapahtui Pippon radalla 6-vuotiaana.

– Lähes kaikkien formulakuskien ura on lähtenyt kartingista, myös minun. Kaikki alkoi Pippon kartingradalta, kun pääsin kokeilemaan 6-vuotiaana ensi kertaa mikroautoa. Rataan liittyy todella monta hienoa muistoa ja hetkeä lapsuudestani. Siksi haluan auttaa säilyttämään radan junioriurheilijoiden käytössä. Lahden seudun kartingtoiminnassa on tällä hetkellä mukana yli 10 000 harrastajaa. Ehkä tulevia autourheilutähtiä, Bottas kertoo.

– Ensimmäisen kerran kävin Pippon radalla ollessani 6-vuotias. Huomasimme kyltin jossa kerrottiin radalla olevasta kilpailusta. Se oli ensikosketukseni autourheiluun ja radalla hurahtikin sitten koko päivä ihmetellessä menoa ja meininkiä. Nopeasti tämän jälkeen tultiin uudestaan ja pääsin itse kokeilemaan ajamista. Olin myyty, Bottas muistelee.

Pippon radan nimi on nykyään Valtteri Bottas Racepark. Racepark on aloittanut joukkorahoituskampanjan, jonka kautta sen tulevaisuutta voi tukea kuka vain.

Auto huolletaan timanttikuntoon

Bottas hakee näkyvyyttä kasvattajaratansa pelastusprojektille. Yksityishenkilöiden tuki on nyt elintärkeää karting-toiminnan jatkon varmistamiseksi. Autonmyynti näkyy Torin lisäksi Bottaksen omissa sosiaalisen median kanavissa.

– Autoni laitetaan timanttikuntoon, ja luovutan sen henkilökohtaisesti ostajalle. Pakettiin kuuluu myös karting-kokemus kanssani ja huoltokirjan rivejä, joihin liittyy hauskoja tarinoita, Bottas lupaa.

Pippon radan nimi vaihdettiin Valtteri Bottas Raceparkiksi viime lokakuussa. Nimenmuutos on näkyvä merkki kehittämisprojektista, jolla perinteikkäästä moottoriradasta tehdään uutta vetonaulaa Päijät-Hämeen matkailulle.

Valtteri Bottas Raceparkin kehittämisprojektin suunnitelmat ovat valmiina. Tavoitteena on rakentaa maailman puhtain moottoriurheilukeskus, jonka käyttämä energia tuotetaan uusiutuvilla energianlähteillä mahdollisimman omavaraisesti, energiankulutus on minimoitu ja ajokalusto on sähköistetty.

Käytettyjen autojen kauppa käy verkossa

Tori Autot on Suomen suurimpia käytettyjen autojen kauppoja. Palvelussa on esillä keskimäärin noin 70 000 autoa.

– Mercedes-Benz oli viime vuonna neljänneksi haetuin automerkki Tori Autot -palvelussa. Mahdollisuus hankkia Bottaksen menopeli omakseen on tietysti täysin ainutkertainen mahdollisuus. Mahtavaa, että Bottas valitsi Tori Autot kauppapaikakseen, Torin vertaiskauppatuntija Laura Kuusela sanoo.

Vuonna 2020 Tori Autot -palvelun suosituimmat hakusanat olivat suosituimmuusjärjestyksessä: BMW, Volvo, Toyota, Mercedes-Benz, pakettiauto, Hiace, auto, Audi, Saab ja Ford.

Koko Tori.fi:ssä vierailee kuukausittain keskimäärin 3 miljoonaa yksittäistä kävijää. Viime vuonna sivustolla vierailtiin yhteensä 431 miljoonaa kertaa, ja ilmoituksia ladattiin 13,7 miljoonaa kappaletta.

Lisätietoja:
Laura Kuusela
Tori.fi, vertaiskauppatuntija
laura.kuusela@tori.fi